VW-marknad på Sanna Nostalgimack och Café, Vintrosa


VWHK hälsar alla VW-intresserade välkomna den 15 maj till en trevlig dag på Sanna Nostalgimack och Café i Vintrosa som ligger ca 2 mil utanför Örebro.

Vi har av naturliga skäl valt en ny plats för marknaden eftersom Pålsboda inte längre är aktuellt. På Sanna arrangeras en hel del motorarrangemang så det kändes om ett naturligt val och det är gott om plats för säljare, köpare, övernattare och fikasugna.

Självklart så är det fritt inträde för både säljare och besökare! Vi finns som vanligt på plats mellan kl. 10 – 15 och det blir gott om plats för försäljning. Det brukar alltid vara ett bra utbud så passa på och sälj delar eller köp, ni kanske hittar delar och tillbehör som ni inte ens visste att ni behöver eller hittar just den lilla grejen som ni letat så länge!

OBS endast VW relaterade produkter på marknaden

Förtäring finns att köpa på plats

För dig som tänker skaffa den fördelaktiga MHRF försäkringen finns det möjlighet att få din bil besiktad då vi har besiktningsmän på plats.

Vi hoppas att alla ni som brukat besöka Pålsboda kommer till Sanna Nostalgimack så det blir en riktigt bra och trevlig marknadsdag.

VWälkomna!!


Klicka här för att komma tillbaka till Evenemangskalendern.


Klicka på logorna för respektive hemsida/facebooksida.